Vi laver din drømmeterrasse for dig

Drømmer du om at tilføje et nyt perfekt sted i din have, hvor du kan sidde og nyde en kop kaffe eller holde en sommerfest? Så kan vi ved RTH Tømrer hjælpe dig. Vi tilbyder nemlig opbygning af træterrasse i højeste kvalitet, og vi lægger vægt på dine behov, når vi bygger din nye terrasse.

Med udgangspunkt i Kastrup kører vi rundt på hele Sjælland og tilbyder kvalitetstømrerarbejde, herunder i Rødovre og Hvidovre. Hvis du vil have bygget en træterrasse fra bunden med fokus på det gode håndværk, kvalitetsmaterialer og imødekommende service, så er du kommet til de helt rette tømrere.

Opbygning af træterrasse med udgangspunkt i 3D-tegning

Som noget helt særligt, kan vi give dig mulighed for at se din kommende træterrasse i din have – før den bliver bygget. Vi kan nemlig producere en 3D-tegning af byggeriet, så du kan få lov til at se, hvordan terrassen kommer til at passe til dit hus og din have, før vi går i gang med at lægge brædderne. Det sikrer dig, at du får præcist den træterrasse, du drømmer om.

Når vi tager os af opbygning af træterrasse, ønsker vi at gøre det så nemt og overskueligt for dig, som overhovedet muligt. Vi varetager derfor gerne hele projektet – fra planlægning og design til selve udførslen af tømrerarbejdet. Derudover sørger vi for hele tiden at holde dig informeret om processen og tilbyder løbende vejledning, så du er tæt involveret i forløbet og det endelige resultat.

Hvad koster en træterrasse?

Hvis vi skal stå for opbygning af træterrasse hjemme ved dig, så arbejder vi som udgangspunkt med en pris på 1.000 kr. pr. km2. En ny træterrasse, lavet i den fineste kvalitet, på 40 km2 vil altså komme til at koste dig omkring 40.000 – afhængigt af materialevalg og andre særlige ønsker.

Hvis du ønsker at høre mere om vores arbejde med træterrasser, eller hvis du vil have en specifik pris på din drømmeterrasse, så er du meget velkommen til at kontakte os allerede i dag!​

Alle former for tømreropgaver

Vi tilbyder alle former for ydelser inden for tømrer- og snedkeropgaver til vores kunder på hele Sjælland.

Kvalitetsbevidst håndværk

Vi tilbyder et godt håndværk, god kvalitet og god service. Kontakt os allerede i dag med din opgave og få et tilbud.

Professionelle byggeløsninger

Byggeri og renovering er en af vores specialområder og vi tilbyder gerne kompetent rådgivning ved din opgave.

er du interesseret?

Kontakt os for et tilbud på mange forskellige tømreropgaver

Hos RTH Tømrer sætter vi en ære i vores håndværk og overholder altid vores aftaler. Vi er med dig hele vejen fra start til slut. Du kan altid kontakte os, hvis du har nogle spørgsmål. Ønsker du en uforpligtende snak om dit byggeprojekt, så tøv ikke med at kontakte os.

Firmainformation

RTH Tømrerfirma

Anhøj 54, 2770 Kastrup

CVR-nummer: 42563455

Læs vores datapolitik

Hos RTH Tømrer udfører vi mange forskellige typer af opgaver, og imødekommer altid dine behov.

Vi hjælper dig med alt fra udskiftning af døre og vinduer til en ny terrasse til haven.Uanset hvilket problem, du står over for, finder vi en løsning.