Vi laver flotte og praktiske løsninger

Kunne du tænke dig at have mere privatliv i din have, eller har du fået en hund, der ikke skal have mulighed for at løbe ud af haven? Ved RTH Tømrer kan vi stå for opsætning af hegn hjemme ved dig – uanset hvad din årsag måtte være. Vi tilbyder resultater lavet i et smukt og langtidsholdbart håndværk, så dit nye havehegn ikke kun får en praktisk funktion, men også bidrager til din haves samlede udtryk.

Hvis du bor i Rødovre, Hvidovre, Kastrup eller et helt fjerde sted på Sjælland, så kører vi gerne ud til dig og hjælper med opsætning af hegn. Hos os får du altid en god service, og vi lytter til dine ønsker og behov, når vi skal hjælpe dig med et nyt træhegn i haven.

Du har mange muligheder med kompetent opsætning af hegn

Vi tilbyder et stort udvalg af træsorter, efterbehandlinger og stilarter, når du skal have bygget et nyt hegn til haven, og vi står også får montering af hegnet til sidst. Med os på byggeprojektet bliver det hele nemt og overskueligt for dig, og vi sørger for hele tiden at have dig med inde over de væsentligste beslutninger.

Ønsker du at få bygget en helt ny træterrasse med et hegn opsat rundt om, så tager vi os gerne af hele den samlede opgave for dig. Vi er eksperter i alle former for tømrer- og snedkerarbejde, hvilket sikrer dig et færdigt resultat af den allerhøjeste kvalitet – både i forhold til udseende, detaljegrad og holdbarhed.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Hvis du vil høre mere om, hvorfor du skal vælge os til opsætning af hegn hjemme ved dig, eller vil du have et uforpligtende tilbud på din opgave, så skal du bare kontakte os. Vi sidder altid klar til at høre om dit byggeprojekt, så vi kan komme med et bud på, hvordan vi bedst muligt kan hjælpe dig godt i mål med det.

Alle former for tømreropgaver

Vi tilbyder alle former for ydelser inden for tømrer- og snedkeropgaver til vores kunder på hele Sjælland.

Kvalitetsbevidst håndværk

Vi tilbyder et godt håndværk, god kvalitet og god service. Kontakt os allerede i dag med din opgave og få et tilbud.

Professionelle byggeløsninger

Byggeri og renovering er en af vores specialområder og vi tilbyder gerne kompetent rådgivning ved din opgave.

er du interesseret?

Kontakt os for et tilbud på mange forskellige tømreropgaver

Hos RTH Tømrer sætter vi en ære i vores håndværk og overholder altid vores aftaler. Vi er med dig hele vejen fra start til slut. Du kan altid kontakte os, hvis du har nogle spørgsmål. Ønsker du en uforpligtende snak om dit byggeprojekt, så tøv ikke med at kontakte os.

Firmainformation

RTH Tømrerfirma

Anhøj 54, 2770 Kastrup

CVR-nummer: 42563455

Læs vores datapolitik

Hos RTH Tømrer udfører vi mange forskellige typer af opgaver, og imødekommer altid dine behov.

Vi hjælper dig med alt fra udskiftning af døre og vinduer til en ny terrasse til haven.Uanset hvilket problem, du står over for, finder vi en løsning.