Vi laver tilbygninger til alle behov

Med en tilbygning til hus er mulighederne utroligt mange. Du kan bruge tilbygningen til at få lavet et nyt køkken, indrettet flere nye værelser, få lavet en udestue, en garage, en entre og meget, meget andet. Faktisk bestemmer du fuldstændigt selv, hvad den nye plads i dit hjem skal bruges til – så sørger vi for at håndværket er i orden, og du får den løsning, du ønsker.

Ved RTH Tømrer tilbyder vi nemlig tilbygning til hus af den højeste kvalitet. Vi går til alle opgaver med fokus på det gode, langtidsholdbare håndværk og den vedkommende service. Det mærker vores mange glade kunder på hele Sjælland til, bl.a. i Kastrup, Hvidovre og Rødovre.

Vi bygger til dit drømmehjem

Ved RTH Tømrer drømmer vi om at bygge dit drømmehjem, og vi arbejder hver dag for at skabe positive forandringer hjemme ved vores kunder. Vi nyder at gå fra en afsluttet opgave, hvor vi kan se kvaliteten af vores arbejde, og hvordan det bidrager til hjemmet vi har arbejdet på.

Det gælder særligt i forhold til tilbygning til hus, hvor vores arbejde virkelig fremstår tydeligt, når vi hjælper kunder med at få deres drømmehjem – præcist som de vil have det.

Vi hjælper både med tilbygning til hus og sommerhus, og kan også hjælpe med ombygning og andre former for renovering, hvis det er det, du har brug for hjælp til. Uanset hvad vi skal lave for dig, så går vi til opgaven med stor respekt og et ønske om at indfri alle dine ønsker.

Få et tilbud på tilbygning til hus

Hvis du vil have en pris på at få bygget en tilbygning til hus hjemme ved dig, så er du meget velkommen til at kontakte os. Når vi har hørt om dine ønsker til en tilbygning, så kan vi udforme et skræddersyet tilbud til dig. Vi glæder os til at hjælpe dig med at gøre dit drømmehjem til virkelighed.​

Alle former for tømreropgaver

Vi tilbyder alle former for ydelser inden for tømrer- og snedkeropgaver til vores kunder på hele Sjælland.

Kvalitetsbevidst håndværk

Vi tilbyder et godt håndværk, god kvalitet og god service. Kontakt os allerede i dag med din opgave og få et tilbud.

Professionelle byggeløsninger

Byggeri og renovering er en af vores specialområder og vi tilbyder gerne kompetent rådgivning ved din opgave.

er du interesseret?

Kontakt os for et tilbud på mange forskellige tømreropgaver

Hos RTH Tømrer sætter vi en ære i vores håndværk og overholder altid vores aftaler. Vi er med dig hele vejen fra start til slut. Du kan altid kontakte os, hvis du har nogle spørgsmål. Ønsker du en uforpligtende snak om dit byggeprojekt, så tøv ikke med at kontakte os.

Firmainformation

RTH Tømrerfirma

Anhøj 54, 2770 Kastrup

CVR-nummer: 42563455

Læs vores datapolitik

Hos RTH Tømrer udfører vi mange forskellige typer af opgaver, og imødekommer altid dine behov.

Vi hjælper dig med alt fra udskiftning af døre og vinduer til en ny terrasse til haven.Uanset hvilket problem, du står over for, finder vi en løsning.